marți, 31 iulie 2012

Nesimtirea Preotilor din Romania

Bun...toti stim cum merge treaba cu Credinta (trebuie sa te duci la Biserica,conduita,Posturi si Altele) si mai stim ca Preotii ar trebuii sa  respecte asta in totalitate pentru ca sunt asa-zisii "oameni ai Domnului".Plini de aur din cap pana in picioare impodobiti cu zorzoane si zeci de Cruci ne uitam la ei ca la niste adevarate modele. In imaginea de mai jos aveti o scrisoare trimisa de un preot unui cetatean ....cititi-o cu atentie si dupa o sa o analizam cuvant cu cuvant.    

Un text senzational structurat sa recunoastem .Incepe cu fraza "Dreptmaritori crestini" care te inmoaie din start si te face sa te simti cineva important.Dupa aceea Preotul nostru da vina pe Uniunea Europeana pentru ca a impus sa fim si noi oameni si sa nu mai tinem saracu om mort asa in casa imputind tot blocu a miros de formol. Bineinteles tu trebuie sa faci cinste cu o cafeluta sau un biscuite in cinstea omului mort ca doar de...asa e traditia .Apoi "omul domnului" cere cetateanului sa achite taxa pentru Capela atat de original . Si la sfarsit e ...cea mai tare faza perceputa de mine : "Criza trece , viata continua dar moartea nu ocoleste pe nimeni"
            Ceva gen " crestine chiar daca tu nu ai bani si defapt mori de foame plateste "taxa" pentru capela si gandeste-te ca si tu o sa mori in cele din urma"
           Deci intradevar , la noi in tara inca exista Preoti cuviinciosi la care merita sa te inchini ,dar ce facem oameni buni cu restul?
            Cum poti sa mergi la Biserica , cand stii ca preotul caruia "ii pupi poala" in timpul liber se poarta cam asa :      


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu