miercuri, 29 august 2012

Slender Man intre adevar si minciuna

Cu totii stim cel putin un mit care ne-a facut sa ne gandim de doua ori inainte sa spunem ca paranormalul nu exista.Si nu , nu spun ca nu exista ba chiar sunt ferm convins ca nu suntem singurele fiinte din acest univers . Oamenii din ziua de azi sunt foarte sceptici in ceea ce priveste necunoscutul si se limiteaza la a crede numai ceea "ce se vede" . Un lucru perfect normal pentru o civilizatie cu "capul pe umeri", si care nu se arunca in a face tot felul de afirmatii inutile , chiar daca unii practica acest sport.Mi-a atras atentia un anumit 'specimen' pe care majoritatea il numesc Slender Man si care ar fi un fel de criminal in serie. Dar nu orice criminal , dupa cum rezulta in imaginile de mai jos oamenii spun ca ar fii exagerat de innalt si ca nu ar avea fata (ceea ce mie unul mi se pare cam imposibil) plus ca poarta un costum.Acest lucru se intampla prin anii 80-90 si politia inca mai are deschisa ancheta.Videoclipul care ma facut sa scriu acest post mi-a fost aratat de un prieten si vreau ca eu sa vi-l arat si voua . Defapt acest videoclip este doar o mica parte , sunt zeci de documentare despre acest tip care sigur va vor explica mai bine . Nu uitati sunt niste filmulete si imagini care nu ar trebuii luate ca dovezi concrete dar ma rog...asta e treaba politiei.

3 comentarii:

  1. Deci...pana la urma exista slender man sau nu???....ca asa mam uitat pe poze si video...si unele ti se par reale...imi puteti sp daca e real saunu!!!????

    RăspundețiȘtergere
  2. Acesta posibil sa existe deaorece a fost vazut la o cazea (inregistrata) in 1998 si atunci slenderman inca nu era cunoscut pe net. Slenderman a aparut pe un forum in 2009.
    Uite link-ul la documentar si cazeta este cuprinsa i nacel documentar https://www.youtube.com/watch?v=L8enVKfVpMY

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost lansat Galaxy S10 :
    https://www.ryze.ro/galaxy-s10/

    RăspundețiȘtergere